Voor particulieren

Wegwijzer
voor thuis

Deze wegwijzer, active ageing at home, is speciaal ontwikkeld voor familieleden en mantelzorgers van ouderen die één of meerdere chronische aandoeningen hebben. Denk aan Parkinson, dementie, Multiple Sclerose (MS) of andere ziektes met fysieke en psychische uitdagingen. Ga thuis samen aan de slag met bewegen op muziek. Het is leuk, ontspannen, verbindt en draagt bij aan verbetering van kwaliteit van leven.

naam

Switch2move biedt verschillende beweegprogramma’s aan, gebaseerd op bewegen op muziek.De methode heeft zijn effect inmiddels bewezen.Deze wegwijzer, active ageing at home, is speciaal ontwikkeld voor familie, vrienden en mantelzorgers van ouderen die één of meerdere chronische aandoeningen hebben. Denk aan Parkinson, dementie, Multiple Sclerose (MS) of andere ziektes met fysieke en psychische uitdagingen. Bewegen op muziek is leuk, ontspannend en verbindt, waardoor het bijdraagt aan de kwaliteit van leven van ouderen.

Ogen gaan weer stralen

Dankzij jou kan diegene waar je voor zorgt zich beter redden, langer thuis blijven wonen en mee blijven doen aan de samenleving. Het bieden van mantelzorg is niet altijd makkelijk. Het is daarbij belangrijk om samen leuke dingen te blijven doen. Door samen te bewegen op muziek kan diegene waar je voor zorgt zich uiten. Je geniet samen van de dansbewegingen en muziek, versterkt het contact en de interactie met elkaar en bent bezig met dingen die je samen nog wel kunt doen.

naam

Waaruit bestaat de wegwijzer?

In de online wegwijzer begeleidt Andrew Greenwood je aan de hand van video’s met eenvoudige, duidelijke instructies.

Je ontvangt 6 video’s met korte instructies om je de Switch2Move-methode eigen te maken. Daarna kunnen jullie direct aan de slag en dansen op muziek met de begeleidende video’s. Gewoon in de huiskamer, zittend of staand, met plezier bewegen op muziek.

Switch2move houdt brein en lichaam fit en laat de ogen weer stralen!

naam

Bestel de Wegwijzer!

Schaf de wegwijzer voor slechts €50 €25,-

Je krijgt onmiddellijk toegang tot de wegwijzer en kunt direct samen aan de slag.

Gunstig effect op denkvermogen
Meer kracht, balans en coördinatie
Stimulans van contact en interactie
Bestel de wegwijzer
naam