Voor particulieren

Open Lessen

Ervaar wat dans en bewegen op muziek kan doen. Tijdens onze open lessen dansen we samen. De creatieve beweging zorgt voor vreugde en verbinding. Voor ouderen met een fysieke en/of mentale uitdaging, maar ook voor familie en mantelzorgers. Een unieke combinatie voor sociale, fysieke en mentale verbetering. beweeg met ons mee.

naam

Creative beweging voor ouderen met niet aangeboren fysieke en mentale uitdagingen

Switch2Move heeft als doel mensen in hun kracht te zetten door middel van creatieve beweging. Het bewegingsprogramma van dans op muziek nodigt mensen uit om te bewegen en hun confrontaties te vertalen naar krachten. Deze kunnen fysiek of mentaal zijn.

Volgens wetenschappelijk onderzoek zijn er tal van voordelen met betrekking tot het fysieke, mentale en sociale welzijn van ouderen met een aandoening als de ziekte van Parkinson, Dementie, Multiple Sclerose (MS) en andere condities met fysieke and mentale uitdagingen.

Pieter, Switch2Move-danser met Parkinson: “De les maakt gewoon mijn dag goed. Ik word wakker in een beter humeur, wetende dat ik naar goede muziek ga luisteren en mijn medemensen ga ontmoeten.”

naam

Locaties

naam

Amsterdam

De witte Boei,
Kleine Wittenburgstraat 201,
1018 LT Amsterdam.

Start medio januari 2023
naam

Best

Buurthuis Kadans,
Sint Jozefstraat 1,
5684 TS Best

Elke vrijdag 10:30-11:30
naam

Best

‘t Tejaterke Best,
Max de Bossustraat 1,
5684 CG Best

Elke vrijdag 11:00-12:00
naam

Den Bosch

De Biechten (sociaal cultureel centrum),
Vincent van Goghlaan 1,
5246 GA Rosmalen

Elke vrijdag 13:00-14:15
naam

Den Bosch-Zuid

Wij Zijn Zuiderschans,
Sweelinckplein 12,
5216 EH Den Bosch

Elke dinsdag 11:00-12:00
naam

Tilburg (Factorium)

Factorium Amateurkunst Centrum,
Koningsplein 11a,
5038 WG Tilburg

Elke maandag 11:00-12:15 & donderdag 11:00-12:15
naam

Tilburg (Het Laar)

Het Laar,
Generaal Winkelmanstraat 175,
5025 XG Tilburg

Elke zaterdag 10:30-11:45

Open Lessen

Switch2Move geeft klassen die voor iedereen toegankelijk zijn, door heel het land. Zie hierboven de verschillende locaties. Schrijf je nu in en doe mee! Of probeer het eerst eens uit met een proefles.

2 Proeflessen: € 10,00 eenmalig
Onbeperkt: € 35,00 per maandVraag aan via e-mail
naam

Ga zelf aan de slag met de Wegwijzer voor mantelzorgers.

Onze wegwijzer, Active ageing at home, is speciaal ontwikkeld voor mantelzorgers van ouderen met bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson, Dementie, Multiple Sclerose (MS) en andere condities met fysieke and mentale uitdagingen. Ook familieleden van ouderen kunnen de wegwijzer gebruiken. Bewegen op muziek is leuk, ontspannend en verbindt waardoor het bijdraagt aan de kwaliteit van leven van ouderen. In 6 korte video‘s legt Andrew Greenwood je de Switch2Move methode uit, waarna je vervolgens zelf thuis aan de slag kunt.

Bestel de Wegwijzer
naam

Samen voor een betere toekomst

Samen met overheidsinstellingen en universiteiten werken wij continu aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met de ziekte van Parkinson, Dementie, Multiple Sclerose (MS) en andere condities met fysieke and mentale uitdagingen.

partnerlogo
partnerlogo
partnerlogo
partnerlogo
partnerlogo
partnerlogo
Switch2move watermerk