Voor particulieren

Open Lessen

Ervaar wat dans en bewegen op muziek kan doen. Tijdens onze open lessen dansen we samen. De creatieve beweging zorgt voor vreugde en verbinding. Voor het fysieke en mentale welbevinden van ouderen die één of meerdere chronische aandoeningen hebben. Denk aan Parkinson, dementie, Multiple Sclerose (MS) of andere ziektes met fysieke en psychische uitdagingen, maar ook voor familie en mantelzorgers. Een unieke combinatie voor sociale, fysieke en mentale verbetering. beweeg met ons mee.

naam

Creatieve beweging zet mensen in hun kracht

Switch2Move heeft als doel mensen in hun kracht te zetten door middel van creatieve beweging. Het bewegingsprogramma van dans op muziek nodigt mensen uit om te bewegen en hun confrontaties te vertalen naar krachten. Deze kunnen fysiek of mentaal zijn.

Volgens wetenschappelijk onderzoek zijn er tal van voordelen met betrekking tot fysieke en mentale welbevinden van ouderen die één of meerdere chronische aandoeningen hebben. Denk aan Parkinson, dementie, Multiple Sclerose (MS) of andere ziektes met fysieke en psychische uitdagingen.

naam

"De les maakt gewoon mijn dag goed. Ik word wakker in een beter humeur, wetende dat ik naar goede muziek ga luisteren en mijn medemensen ga ontmoeten."

Pieter, Switch2Move-danser met Parkinson

Locaties

naam

Best

Elke vrijdag 10:15-11:00 en 11:00-11:45

‘t Tejaterke Best,
Max de Bossustraat 1,
5684 CG Best

naam

Den Bosch

Elke dinsdag 12:00-13:00 & vrijdag 13:30-14:30

De Biechten,
Vincent van Goghlaan 1,
5246 GA Rosmalen

naam

Den Bosch-Zuid

Elke dinsdag 10:30-11:30

Zuiderschans,
Sweelinckplein 12,
5216 EH Den Bosch

naam

Tilburg (Factorium)

Elke maandag 11:00-12:15 & donderdag 11:00-12:15

Factorium Amateurkunst Centrum,
Koningsplein 11a,
5038 WG Tilburg

naam

Tilburg (Het Laar)

Elke zaterdag 10:00-10:45 & 11:00-11:45

Het Laar,
Generaal Winkelmanstraat 175,
5025 XG Tilburg

naam

Amsterdam

Elke maandag 11:00-12:00 groep 1, 12:30-13:30 groep 2

Speelzaal de Zuidpool,
Kleine Wittenburgerstraat 100,
1018 LZ Amsterdam,

Aanmelden bij tkorff@teamsportservice.nl

Ben jij 55+ en houd je van muziek & bewegen? Blijf mentaal en fysiek fit en kom naar 'Braintraining op de dansvloer'. Tijdens deze lessen gaan we samen aan de slag met kracht, balans en coördinatie. En dat alles op muziek! Een leukere manier bestaat bijna niet om sociaal, fysiek en mentaal fit te worden. Probeer eens uit wat dansen met je doet!

Open Lessen

Switch2Move geeft klassen die voor iedereen toegankelijk zijn, door heel het land. Zie hierboven de verschillende locaties. Schrijf je nu in en doe mee! Of probeer het eerst eens uit met een proefles.

2 Proeflessen: € 10,00 eenmalig
Onbeperkt: € 42,00 per maand
(voor 2 personen, inclusief partner)Vraag aan via e-mail
naam

Ga zelf aan de slag met de Wegwijzer voor mantelzorgers.

Onze wegwijzer, Active ageing at home, is speciaal ontwikkeld voor mantelzorgers van ouderen die één of meerdere chronische aandoeningen hebben. Denk aan Parkinson, dementie, Multiple Sclerose (MS) of andere ziektes met fysieke en psychische uitdagingen. Ook familieleden van ouderen kunnen de wegwijzer gebruiken. Bewegen op muziek is leuk, ontspannend en verbindt waardoor het bijdraagt aan de kwaliteit van leven van ouderen. In 6 korte video‘s legt Andrew Greenwood je de Switch2Move methode uit, waarna je vervolgens zelf thuis aan de slag kunt.

Bestel de Wegwijzer
naam

Samen voor een betere toekomst

Samen met overheidsinstellingen en universiteiten werken wij continu aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met de ziekte van Parkinson, Dementie, Multiple Sclerose (MS) en andere condities met fysieke and mentale uitdagingen.

partnerlogo
partnerlogo
partnerlogo
partnerlogo
partnerlogo
partnerlogo
Switch2move watermerk